Drukbezochte vrijdagmiddagborrel met speciale gast Erik Wetzels

Zo'n 25 personen (een recordaantal) kwamen op 14 april naar de maandelijkse vrijdagmiddagborrel van de Landsmeerse VVD, die dit keer in Het Wapen van Landsmeer werd gehouden. Leden, maar vooral ook niet-leden weten de weg naar de vrijmibo op de tweede vrijdag van de maand, klaarblijkelijk steeds beter te vinden.

Speciaal voor de gelegenheid was deze keer ook partijvoorzitter Erik Wetzels naar Landsmeer afgereisd. Wetzels is sinds oktober 2022 landelijk voorzitter van de VVD en werd dat - mede - door zijn oproep om het debat en de discussie terug te brengen in de partij. Een oproep die niet aan dovemansoren gericht bleek en ook zeker in Landsmeer weerklank vond.

Eriks komst was ook een klein beetje een verrassing voor onze senior Georg Kellermann, die op zijn 90e nog onverminderd politiek en maatschappelijk geengageerd is en niet nalaat om zijn mening te uiten, ook landelijk richting hoofdbestuur en Tweede Kamerfractie over de koers van onze partij. Georg heeft zijn liberale hart uitgebreid kunnen luchten.

Goed en nuttig om op deze laagdrempelige manier in gesprek te gaan over lokale of landelijke politiek of concrete onderwerpen die inwoners van Landsmeer bezig houden of zorgen baren.

Kom ook een keer naar de VVD vrijmibo. De eerstvolgende gelegenheden zijn vrijdag 12 mei, 9 juni en 14 juli. Houd de Facebookpagina van de Landsmeerse VVD in de gaten voor de (wisselende) locatie