Maandelijkse rubriek: VVD'er in de spotlight!

De Landsmeerse VVD heeft een maandelijkse rubriek: VVD'er in de spotlight. Wij vinden het leuk om de personen achter de Landsmeerse VVD voor te stellen, zodat een ieder ze beter kan leren kennen én kan lezen waarom ze op de Landsmeerse VVD stemmen. Deze maand leren we Lauren beter kennen

© Marion Breij en Lauren ...

VVD’er in de spotlight!

1.     Stel jezelf eens voor?

Mijn naam is Lauren Kloosterboer-Haenen, ik ben 36 jaar en woon samen met mijn man en twee jonge dochtertjes in Den Ilp. 

2.     Waar woon je, in welke kern? Hoe lang woon je daar en wat vind je daar zo leuk?

In de Havezathe ben ik opgegroeid. Op een pleintje. Ik heb nog steeds een leuke band met de buurmeisjes met wie ik als kind steeds speelde. Mijn basisschool, De Stap, was op loopafstand en het winkelcentrum en veel speelpleintjes ook. Ik heb daar een heerlijke jeugd gehad. Nu wonen we in Den Ilp. We hebben geweldige buren en het mooiste uitzicht dat je kan wensen. We zijn gek op varen en de natuur. Dat maakt Den Ilp onze droomplek. Mijn man en ik hebben een stuk grond gekocht naast de school van onze dochters. We hopen daar binnenkort ons huis te kunnen bouwen. 

3.     Wat voor werk doe je? Waarom doe je dit?

Ik ben een ondernemer. Gemeenten huren mij in voor het organiseren en coördineren van projecten of processen. Momenteel werk ik aan de energietransitie in gemeente Haarlemmermeer. Zo heb ik ook voor gemeente Amsterdam en de Metropoolregio Amsterdam gewerkt. Naast mijn werk ben ik actief als bestuurslid van Gymnastiekvereniging Wilskracht, Stichting Houndation, Stichting Goede Raad en ik zit in de Oudercommissie van Berend Botje Den Ilp en de Centrale Oudercommissie van Berend Botje landelijk. Ik vind het belangrijk om met mijn werk de wereld een stukje beter te maken en waar mogelijk mensen en dieren te helpen. Ook vind ik het belangrijk om mij te verdiepen in het onderwijssysteem en wat wij onze kinderen leren. Ik zie het ouderschap als de belangrijkste, mooiste en meest leerzame uitdaging in mijn leven. 

4.     Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn dochtertjes, leuk met de bakfiets naar het Twiske. Hen leren te genieten van de kleine dingen. We nemen altijd afvalgrijpers mee om het Twiske een stukje schoner achter te laten. We gaan ook graag naar het strand, wandelen door het bos, naar de hei en natuurlijk leuke dingen doen met familie en vrienden. Daarnaast ben ik gek op varen en op dieren. We hebben naast ons huis ook wat kippen en konijnen rondlopen. 

5.     Waarom ben je lid van de (Landsmeerse) VVD?

Omdat je ook hierbij een echt verschil kan maken over wat er in jouw leefomgeving gebeurt. Daarnaast zijn de andere leden ook allemaal intrinsiek gemotiveerd, dat maakt het fijn om gezamenlijk aan een betere toekomst voor ons dorp te werken. 

6.     Wat vind je leuk aan de (Landsmeerse) VVD?

Zie bovenstaande. ☺

7.     Waarom moeten mensen op de (Landsmeerse) VVD stemmen?

Omdat de vertegenwoordigers van de Landsmeerse VVD zeer getalenteerd, vakkundig en gemotiveerd zijn. Ze werken heel hard om ons dorp zo goed mogelijk te besturen. Ze zijn niet bang om de vinger op de zere plek te leggen en ze hebben een visie voor Landsmeer, waar sommige andere partijen vaker voor de korte termijn winst gaan, zonder na te denken over de gevolgen op langere termijn. De Landsmeerse VVD zet zich in voor een financieel gezond dorp, met voor alle generaties de ruimte om fijn te wonen in een mooie en veilige leefomgeving, met goede voorzieningen en economische kansen.