VVD organiseert wijkgesprekken in Landsmeer

In 2017 gaat de VVD in Landsmeer het gesprek aan met inwoners van de gemeente over zaken die in hun directe leefomgeving – in hun straat of wijk dus – spelen. Daarom organiseren wij een serie van 10 wijkgesprekken op elke tweede of derde woensdag van de maand.

Het eerste wijkgesprek vindt plaats op woensdag 15 februari in Studio van Hout (Dorpsstraat 42a) en is bedoeld voor alle Landsmeerders die wonen en/of werken in het dorpshart en rondom de Breek. Oftewel: de  Sportlaan, Herculesweg, Hermessingel, Breekoever (Optimist, Regenboog, Kerkstraat), Dorpsstraat en (het eerste stuk van) het Noordeinde e.o.. Het is tevens een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen in deze nieuwe vergader-, werk- en trainingslocatie

Praat mee! Vertel wat je bezighoudt. Hoor wat de mensen in je buurt bezighoudt. Deel je ideeën. Zijn er dingen waar je je zorgen over maakt?

De VVD haalt graag zoveel mogelijk informatie op bij de inwoners van de gemeente om haar koers voor de komende jaren te kunnen bepalen. Alleen in gesprek, kom je tot de kern.

Wij hopen dat we op jullie aanwezigheid mogen rekenen!

 

Ga in gesprek met de VVD

Datum:       woensdag 15 februari 2017

Locatie:       Studio van Hout, Dorpsstraat 42a, Landsmeer

Tijdstip:       20.00 uur (inloop vanaf 19:45 uur)