Lauren Kloosterboer Haenen

Lauren Kloosterboer Haenen is geboren en getogen Landsmeerse en woont met haar man en twee kinderen en een klein dozijn huisdieren in Den Ilp. Ze is gek op de natuur en vindt het heel fijn wonen in de mooie groene waterrijke omgeving van onze gemeente. Het is belangrijk om daar zuinig op te zijn. Ze wil zich ervoor inzetten dat alle generaties fijn in Landsmeer kunnen wonen. Daarvoor is het belangrijk dat de (zorg)voorzieningen op peil blijven voor onze senioren en dat er fijne eigentijdse scholen zijn voor onze kinderen.

Lauren is heel betrokken bij onze lokale samenleving en doet veel vrijwilligerswerk. Ze is bestuurslid bij Gymnastiekvereniging Wilskracht, lid van de oudercommissie van kinderopvangorganisatie Berend Botje en zit in de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad van openbaar onderwijs bestuur OPSPOOR.

In het dagelijks leven is Lauren zelfstandig onderneemster op het raakvlak van duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en dierenwelzijn. Momenteel werkt ze o.a. voor de gemeente Haarlemmermeer op het gebied van de energietransitie.

Lauren voelt zich thuis bij de Landsmeerse VVD, is raadslid en staat niet voor niets voor de derde keer op de kandidatenlijst. Ze is het heus niet altijd eens met de landelijke lijn of standpunten van de VVD, maar lokaal is echt iets anders! Het gaat de Landsmeerse VVD altijd om ons dorp en daar zetten we ons met hart en ziel voor in!

#evenvoorstellen filmpje Lauren Kloosterboer Haenen